Lumiplus Design

Basseini valgusti
LumiPlus Design on pälvinud 2014. aasta Reddot Award auhinna, millega tunnustatakse tipptaset üheksas mõõtmes, sealhulgas uuenduslikkus, funktsionaalsus, ergonoomika, jätkusuutlikkus ja jätkusuutlikkus.
Saadaval kahes viimistluses: puhas valge ja inox efektiga. Roostevaba terase efekt saavutatakse uuendusliku tehnoloogia IMD (In Mold Decoration) kasutamisega.
LumiPlus Design projektori objektiiv on suunatud 14º horisontaalsuunas, et paremini valgustada tausta ja vältida valgusreostust väljaspool basseini.
Saadaval järgmistes heledates värvides: külm valge, soe valge, RGB ja RGB-DMX.
RGB mudel ühildub LumiPlus Eco, LumiPlus Top, LumiPlus WiFi Access Point ja LumiPlus Modbus juhtseadmetega (ühildub Fluidra Connect platvormiga). RGB-DMX mudel ühildub 41107 DMX modulaatoriga.
Kaasas eemaldatav kaabel 2 x 1,5 mm2 ja pikkus 2,5 m.
LumiPlus Design valgustite komplekteerimiseks tuleb nišš eraldi osta. Saadaval nišid betoonvaagna ja kokkupandava basseini/voodri jaoks.
Basseini õigeks valgustamiseks on soovitatav: Paigaldage iga 25 m2 veepinna kohta LumiPlus Designi perekonna lambipirn.
Märge. Kehtivad soovitused heledate värvide basseinide ja valge valgusega projektorite jaoks – ülegabariidiline RGB. Tumedate värvide või roostevaba terasega basseinides on soovitatav suurendada projektorite osakaalu m2 kohta.
Energiatarve Valge: 32 (35 VA)
Voolutarve RGB / RGB-DMX: 32 W (42 VA) Võimsus: 12 VAC eluiga: L70 - 50 000 h

alates 591 € (ilma KM-ta)
Vaata ka