Dantherm CDP 75 - 125 - 165

Õhukuivatid
CDP 75-125-165 Duct Basseini õhukuivatid on mõeldud kasutamiseks suurtes erabasseinides, kaubanduslikes basseinides ja spaades, riietusruumides, ladudes, tootmisalades ja arhiivides # Nbsp;
CDP basseinide õhukuivatid on praktiliselt vaiksed ja nende paigaldamine tootmisalasse vähendab mürataset veelgi.
Basseini õhukuivatid CDP 75-125-165 on paigaldamisel väga paindlikud. # Nbsp; Juhtpaneeli ja muid komponente saab liigutada ühelt küljelt teisele ning sissepuhkeõhku saab väljastada ülalt või küljelt, mis on vastasküljel. õhu sisselaskeava.
Basseini õhukuivatid CDP 75-125-165 on saadaval ka vesijahutusega kondensaatoriga, mis võimaldab üleliigset soojust kasutada basseini- või tarbevee soojendamiseks.
Basseini õhukuivatitele CDP 75-125-165 on saadaval erinevad valikud, mis vastavad individuaalsetele vajadustele, sealhulgas LPHW küttespiraal, värske õhu ühendus, seinakinnituskomplekt, AV põrandakinnituskomplekt, sulatuskomplekt ja rikkekontrolli komplekt.

Suurte basseinide ventilatsioon ja niiskuse eemaldamine:
Meie ventilatsiooniseadmete valikus on soojuspumbaga ventilatsiooni- ja õhukuivatusseadmed, mis on spetsiaalselt loodud ventilatsiooniks ja niiskuse eemaldamiseks suurtes basseinides
Vaata ka